+373 682 22 530 str. Decebal 126/1, mun. Balti
Program de lucru: Lu - Sb: 8:00 - 18:00 Du: zi libera
Implant dentar – pret in Moldova

Lipsa unui dinte nu numai ca poate strica zambetul, ci poate provoca carii si chiar pierderea altor dinti.

Implant dentar castiga din ce in ce mai multa popularitate in lume ca o metoda fiabila si eficienta de restaurare a dintilor prin implantarea unei structuri artificiale in maxilar.

Preturi la implante dentare in Moldova sunt dintre cele mai mici in comparatie cu alte tari, insa, depilda preturile implanturilor in raza Chisinaului, pot varia destul de mult.

Specialistii clinicii implant.md sunt pregatiti sa ofere diverse optiuni pentru proteze si sa aleaga impreuna cu pacientul cea mai buna varianta.

Implant dentar in md – pretul depinde de mai multe factori

Urmatorii factori influenteaza pretul protezelor si procedura in general:

  • Categoria de pret a clinicii. In functie de aparatura si medicamentele folosite, precum si de nivelul de profesionalism al medicilor, pretul poate fi mai mare sau mai mic.
  • Marca implantului, materialul si tehnologia. Implanturile de calitate inalta sunt mai functionale, au un aspect mai natural si au adesea o garantie pe viata. Pretul implanturilor poate varia de la 4.000 de lei (ceramica metalica) la 8.000 de lei (zirconiu) si mai mult.
  • Volumul procedurilor pregatitoare, diagnostic si tratament inainte de implantare. Implantarea la pacientii cu patologii ale sistemului dentoalveolar va costa mai mult.
  • Volumul si tipul de implantare. Desigur, instalarea unui dinte va costa mai putin decat, de exemplu, restaurarea unei intregi dentitii conform protocoalelor All-on-4 sau All-on-6.
  • Cand vine vorba de dintii din fata, aspectul este deosebit de important. In consecinta, pretul unui implant cu o coroana de zirconiu va fi mai mare, dar o astfel de coroana va arata mai bine in locul dintelui frontal decat metalo-ceramica.

Pentru a clarifica pretul implantului, trebuie sa consultati un medic. El va va spune despre ceea ce este inclus in costul final al procedurii.

Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять