+373 682 22 530 str. Decebal 126/1, mun. Balti
Program de lucru: Lu - Sb: 8:00 - 18:00 Du: zi libera
Preturi pentru implanturi dentare “la cheie” in Moldova

Implantul dentar este o componenta chirurgicala care interfereaza cu oasele maxilare, rolul de baza al acestora fiind unul de suport pentru viitoarele coroane, punti si proteze dentare.

In diferite clinici, procedura poate costa diferit.

Vedem, din ce este alcatuit pretul implantului dentar «la cheie» in Moldova.

Procedura implantarii

Indiferent de cantitatea dintilor lipsiti, procedura de implantare se va desfasura dupa cum urmeaza:

  1. Examinare. Aceasta etapa include examinarea pacientului de catre un ortoped (implantolog) pentru determinarea stararii cavitatii bucale si prezenta contraindicatiilor.
  2. Masuri pregatitoare: igienizarea cavitatii bucale, tratamentul cariilor, grefarea osoasa si alte proceduri. In functie de severitatea afectiunii, aceasta etapa poate dura zile, saptamani, luni sau chiar ani.
  3. Implantare. In functie de tehnica, poate fi efectuata imediat dupa extractia dintelui, sau in doua etape, atunci cand se implanteaza prima data un stift si se instaleaza o coroana permanenta dupa grefarea acesteia. Un tip separat de implantare sunt metodele All-on-4 si All-on-6, utilizate in cazul restaurarii dentitiei.
  4. Protetica. Aceasta etapa este prezenta in cazul implantarii in doua etape, si inseamna inlocuirea coroanelor provizorii cu unele permanente. Se efectueaza la 6-12 luni dupa implantare.

Costul fiecareii etape intra in costul final unei implantări dentare la cheie.

Materialele

Un rol important in pretul final al implantarii il joaca materialul din care este facuta coroana implantului.

Coroanele portelan-metal sunt ieftine, dar nu sunt potrivite pentru dintii frontali, in timp ce fatetele din zirconiu sunt bune pentru orice parte a dentitiei, dar sunt scumpe.

Mentionam, ca implanturile din aceleasi materiale pentru fateta pot costa diferit in functie de producator si de tehnologia de fabricatie.

La o consultatie cu un implantolog, puteti afla mai multe detalii despre fiecare brand de implant, implant dentar preturi si puteti alege cea mai potrivita optiune.

Мы используем cookie-файлы для наилучшего представления нашего сайта. Продолжая использовать этот сайт, вы соглашаетесь с использованием cookie-файлов.
Принять